Wij geloven in een geïntegreerde aanpak


Verus biedt u een hoogst persoonlijke service en meer dan 30 jaar ervaring in medische praktijken, kmo’s en non-profitorganisaties. Onze aanpak is no-nonsense, resultaatgericht en steeds degelijk onderbouwd. Wij bieden inzicht, maar vooral instrumenten en methodieken die onmiddellijk toepasbaar zijn op maat van uw organisatie.

Contacteer ons

 

Management

Een organisatie leiden is niet eenvoudig. Reken daarom op advies van Verus. Wij helpen u bij het ontwikkelen en uitdiepen van leiderschapscapaciteiten. We ondersteunen u bij resultaatgericht management en het coachen van uw medewerkers waar nodig.

Resultaten

Iedere organisatie kan betere resultaten boeken. Het ontbreken van goed afgelijnde doelen zorgt voor onvoorspelbare resultaten.
Op basis van een doorgedreven analyse van uw werking en uw kostenmodel, stelt Verus een resultaatgericht financieel plan op met concreet omschreven en haalbare doelstellingen.

Organisatie

Een flexibele structuur voor uw organisatie, hoe begint u eraan? Wij helpen u om een effectieve en efficiënte organisatie uit te werken die leidt tot optimale resultaten en medewerkersbetrokkenheid.

Medewerkers

Het succes van uw praktijk, bedrijf of organisatie hangt in grote mate af van uw medewerkers. De juiste kandidaten selecteren voor vacatures, waardevolle krachten correct verlonen, vaste medewerkers perspectief bieden op persoonlijke groei en ontwikkeling… de uitdagingen zijn talrijk. Verus begeleidt u in alle facetten van een modern en actief personeelsbeleid


Externe oriëntatie

Hoe brengt u uw organisatie naar buiten? Bereikt u de juiste  doelgroepen, en benut u maximaal de capaciteiten van uw medewerkers in uw externe strategie? Samen werken we een commercieel plan uit met concrete acties.