Wij geloven in een geïntegreerde aanpak


Verus biedt u een hoogst persoonlijke service en meer dan 10 jaar ervaring in medische praktijken. Onze aanpak is no-nonsense, resultaatgericht en steeds degelijk onderbouwd. Wij bieden inzicht, maar vooral instrumenten en methodieken die onmiddellijk toepasbaar zijn op maat van uw praktijk.

Contacteer ons

 

Management

Een praktijk leiden is niet eenvoudig. Reken daarom op advies van Verus. Wij helpen u bij het ontwikkelen en uitdiepen van leiderschapscapaciteiten. We ondersteunen u bij resultaatgericht management en het coachen en opleiden van u en uw mede zaakvoerders.

Financieel

Iedere praktijk kan betere resultaten boeken. Het ontbreken van goed afgelijnde doelen zorgt voor onvoorspelbare resultaten.
Op basis van een doorgedreven analyse van uw werking en uw kostenmodel, stelt Verus een resultaatgericht financieel plan op met concreet omschreven en haalbare doelstellingen. 

Dankzij een duidelijk dashboard heeft u continu inzicht in de kosten en opbrengsten van uw praktijk en uw (tand)artsen en vergelijkt u makkelijk met andere praktijken.

Organisatie

Een flexibele structuur voor uw praktijk, hoe begint u eraan? Wij helpen u om een effectieve en efficiënte organisatie uit te werken die leidt tot optimale resultaten en medewerkersbetrokkenheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een organigram met duidelijk afgelijnde functies, een protocollenhandboek of andere werkingsprincipes.

Medewerkers

Het succes van uw praktijk hangt in grote mate af van uw medewerkers. De juiste kandidaten selecteren voor vacatures, waardevolle krachten correct verlonen, vaste medewerkers perspectief bieden op persoonlijke groei en ontwikkeling, ... De uitdagingen zijn talrijk. Verus begeleidt u in alle facetten van een modern en actief personeelsbeleid.

Bent u op zoek naar nieuwe collega's? Ontdek dan ons werving & selectie aanbod.

Werving & selectie

Externe oriëntatie

Hoe brengt u uw praktijk naar buiten? Bereikt u de juiste doelgroepen, en benut u maximaal de capaciteiten van uw medewerkers in uw externe strategie? Ervaren uw patiënten uw dienstverlening zoals u ze ambieert? Hoe gezond is uw patiëntenportefeuille? Samen werken we een plan uit met concrete acties.